Hoi!


Ik ben Lonny-Jane: geboren en getogen Poperingenaar, maar vooral mama van 3 prachtige schatten, schoonmama van 3 lieverds en moeke van de 5 mooiste mini-mensjes van deze wereld.
Op mijn 47 jaar startte ik een webshop. Misschien niet zo vanzelfsprekend op die leeftijd, maar op het najagen van je droom mag volgens mij geen leeftijd staan. Integendeel!


Al gauw volgde een pop-up store. Gewoon, eventjes een paar weken mijn merken voorstellen aan het brede publiek. Dacht ik! De contacten met de klanten waren echter zo leuk dat er geen houden meer aan was: de webshop - aka pop-up - moest en zou een vaste winkel worden.


Na wat brainstormen was het duidelijk dat ik het pand in de Ieperstraat te Poperinge als de perfecte locatie zag. Ooit eigendom van mijn ouders die er het snoepwinkeltje 't Hartendiefje uitbaatten.
Na wat onderhandelen en heel veel werken kon ik begin maart 2022 de deuren openen en verder bouwen aan mijn droom!
 

En waarom net kinderkledij?
Voor mij zijn baby- en peuterkledij, maar ook knuffels, altijd al een zwak puntje geweest. Met de geboorte van mijn kleinkinderen werd dit alleen maar sterker.


Natuurlijk hoop ik nu dat mijn keuze van kleertjes en knuffels ook jouw smaak is en ik kijk ernaar uit om jou te mogen verwelkomen bij Petit Perroquet!
 

Lieve groetjes
LJ 

 

Info

Bezoek onze winkel
Ieperstraat 37
8970 Poperinge

*

Openingsuren

Donderdag
13u30 - 18u00

Vrijdag
9u30 - 18u00

Zaterdag
9u30 - 12u00
13u30 - 18u00  

Maandag - Dinsdag - Woensdag
Op afspraak  

*

Wij doen er alles aan om onze voorraad op de webshop stipt bij te houden maar soms kunnen we niet direct aanpassen. Mocht een door jou gekozen artikel niet meer op voorraad zijn, dan word je hiervan op de hoogte gebracht.

*

Leveren in België gratis vanaf €50!

*

Binnen de 24u klaar voor afhaling in Poperinge

*

Kadootje? We verpakken het met heel veel plezier voor jou!

© 2020 - 2024 Petit Perroquet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel