Verzending

We doen er alles aan om iedere bestelling binnen de 24 uur op het postkantoor te krijgen. Hou er wel rekening mee dat Bpost enkel levert op werkdagen.
Door de huidige corona maatregelen kan het soms wat langer dan normaal duren voordat je je pakje ontvangt.
Afhalen in Poperinge kan steeds na afspraak.
 

Verzendingskosten

Alle bestellingen vanaf €35 worden gratis opgestuurd naar eender welk adres in België. Bij bestellingen van minder dan €35 vragen we een bijdrage in de verzendkosten van €5.
De pakketjes worden opgestuurd met B-Post maar kunnen ook steeds gratis worden afgehaald in Poperinge (enkel na afspraak).
Bestellen vanuit het buitenland kan natuurlijk ook. Voor verzendingen naar Nederland en Frankrijk vragen wij een bijdrage van 10,00 euro. Bij bestellingen van 75,00 euro (inclusief btw) of meer zijn de verzendkosten gratis.
Bestellen vanuit een ander land? Contacteer ons en dan kijken we voor een gepaste oplossing.
 

Postbode gemist?

De postbode van Bpost zal 1x langskomen met je pakket. Als je niet thuis bent zal de postbode een briefje achterlaten in de brievenbus. Hiermee kan je het pakket ophalen in het postkantoor of postpunt in de buurt. Weet je vooraf dat je niet aanwezig kan zijn? Pas dan jouw leveringsvoorkeuren aan op https://www.bpost.be/site/nl/ontvangen/pakjes-ontvangen/mijnvoorkeuren
 

Terug naar afzender

Zorg ervoor dat jouw adres volledig én correct is ingevuld en vermijd extra retour- en verzendkosten.
Onjuist of onvolledig adres, bestemmeling verhuisd, levering geweigerd, pakket niet op tijd opgehaald,...zorgt ervoor dat jouw pakketje weer bij ons terecht komt. Wij versturen het pakketje enkel opnieuw mits betaling van de verzend- en eventuele retourkosten. Ook als het pakket de eerste keer gratis verzonden werd.
 

Retourbeleid

Elke bestelling van jou behandelen wij met veel liefde en aandacht. We zorgen ervoor dat iedere zending verzorgd en netjes wordt ingepakt.
Maar het kan natuurlijk altijd dat het bestelde item toch niet volledig voldoet aan jouw verwachtingen, de maten te klein of te groot uitvallen, de kleur toch niet dat is,...
Vanzelfsprekend is het dan jouw volste recht om - binnen de 14 dagen na ontvangst - de betreffende items terug te sturen en dit zonder opgave van reden van annulering.

De teruggestuurde items moeten wel aan een paar puntjes voldoen:

  • de kledij mag niet gedragen en/of gewassen zijn
  • de kledij/de knuffel moet vrij zijn van vlekken en/of scheuren
  • de kledij/de knuffel moet nog voorzien zijn van het originele prijskaartje vast aan het item
  • de items worden in de originele verpakking teruggestuurd
  • de artikels met prijsvermindering mogen niet worden geretourneerd

Vul het retourformulier in en stop het bij de zending. Geef het pakketje af in het dichtsbijzijnde postkantoor. De retourkosten zijn voor eigen rekening.
Afgeven op ons adres in Poperinge is vanzelfsprekend steeds gratis en makkelijk!

Zodra wij alles in perfecte staat terug hebben ontvangen, storten wij het verschuldige bedrag op de vermelde bankrekening.

 

Info

Bezoek onze winkel
Ieperstraat 37
8970 Poperinge

*

Openingsuren

Donderdag
13u30 - 18u00

Vrijdag
9u30 - 18u00

Zaterdag
9u30 - 12u00 & 13u30 - 18u00         

Maandag - Dinsdag - Woensdag
Op afspraak  

*

Wij doen er alles aan om onze voorraad op de webshop stipt bij te houden maar soms kunnen we niet direct aanpassen. Mocht een door jou gekozen artikel niet meer op voorraad zijn, dan word je hiervan op de hoogte gebracht.

*

Leveren in België gratis vanaf €35!

*

Binnen de 24u klaar voor afhaling in Poperinge

*

Kadootje? We verpakken het met heel veel plezier voor jou!

© 2020 - 2023 Petit Perroquet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel